«Білочка» - яскравий, неповторний світ дитинства 

Колектив дитячого садка створює оптимальні умови для повноцінного розвитку дівчаток і хлопчиків, робить все, щоб наповнити їх життя радістю, а серце добротою.


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /usr/home/hosting/bilochka.km.ua/htdocs/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 72

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /usr/home/hosting/bilochka.km.ua/htdocs/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 72

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/hosting/bilochka.km.ua/htdocs/components/com_k2/models/item.php on line 881
Вівторок, 15 червня 2021 11:45

Формування свідомого ставлення дошкільників до навколишнього середовища у процесі впровадження освітнього курсу «Освіта для сталого розвитку»

Презентували досвід роботи закладу на обласному рівні з дошкільниками, педагогами та батьками з питань формування природничо-екологічної компетентності та навичок, орієнтованих на сталий розвиток вихователь-методист Інна Ковальська та звихователь Галина Лега.

 

«Формування екологічної свідомості, навичок практичного життя, готовності до взаємодії з навколишнім світом у дітей дошкільного віку». За такою темою 10 червня 2021 року був проведений обласний велнес-тренінг для керівників методичних об’єднань педагогічних працівників ЗДО.
Відкрив зібрання та актуалізував проблему екологічної освіти дошкільників Гіджеліцький І.К., перший проректор ХОІППО. Вектори сучасної екологічної освіти, концептуальні засади та зміст освітнього напряму «Дитина в природному довкіллі» за БКДО, технологію еколого-психологічного тренінгу висвітлили Мирна Л.А., методист біології та екології, Каратаєва М.І., Дарченко Л.Г., методисти дошкільної освіти НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти ХОІППО.
Під час заняття було презентовано інноваційні технології, інтерактивні форми, методи роботи з дошкільниками, педагогами та батьками з питань формування природничо-екологічної компетентності та навичок, орієнтованих на сталий розвиток (Бурак В. О., Буфетчикова Ю. В., Ворона І. Ф., Ковальська І. О., Лега Г. В., Нерубайська О. П., Солов’янчук О. В., Сопільник Б. В., Шитманюк В. В.).
У процесі тренінгового навчання формувались професійні, загальноосвітні та загальнокультурні компетентності учасників.
Тренінг був спрямований на організацію подальшого навчання педагогів через сучасні форми роботи та з урахуванням змісту оновленого Державного стандарту дошкільної освіти.
 
 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/hosting/bilochka.km.ua/htdocs/templates/bt_families/html/com_k2/templates/default/item.php on line 234