«Білочка» - яскравий, неповторний світ дитинства 

Колектив дитячого садка створює оптимальні умови для повноцінного розвитку дівчаток і хлопчиків, робить все, щоб наповнити їх життя радістю, а серце добротою.


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /usr/home/hosting/bilochka.km.ua/htdocs/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 72

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /usr/home/hosting/bilochka.km.ua/htdocs/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 72

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/hosting/bilochka.km.ua/htdocs/components/com_k2/models/item.php on line 881
Середа, 14 вересня 2016 06:04

1 ВЕРЕСНЯ В САДОЧКУ

Ось і настав він, довгоочікуваний день для всієї дітвори — день зустрічей, день усмішок. Ранок 1 вересня у ДНЗ, як і в кожному дошкільному закладі, видався напруженим: зустріч після літніх канікул, сльози від розлуки з мамами, визначення місць за столиками – все це турботи першого дня. Але святковий настрій панував як у дорослих так і в дітей.

 

1 вересня – початок навчального року не тільки в школах, але й у дошкільних закладах, адже для когось цей навчальний рік буде початком дошкільного дитинства, а для когось – стартом перед навчанням у школі.
День знань в «Білочці» пройшов під патріотичним гаслом «Щоб у серці жила Батьківщина» і розпочався святковою атмосферою, барвами осінніх квітів та веселими дитячими посмішками. Перші заняття в кожній віковій групі теж були направлені на виховання у дошкільнят патріотичних почуттів, гордості за нашу країну, бажання бути вільними і незалежними.
У виконанні дітей зворушливо прозвучав Гімн України, вірші про Україну та її героїчний народ, також діти виконали запальні українські таночки та пісні про дитячий садочок, осінь і дружбу. Окрасою свята був прапор України в руках наших вихованців.
А потім до дітей у гості прийшли Гном та Білка. Малюки розповідали їм про свій дитячий садок, а веселі герої загадували малюкам загадки, розповідали смішні історії та грали у веселі ігри.

View the embedded image gallery online at:
http://bilochka.km.ua/news/item/111-veresen#sigProId3d9f05b7a6


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/hosting/bilochka.km.ua/htdocs/templates/bt_families/html/com_k2/templates/default/item.php on line 234