«Білочка» - яскравий, неповторний світ дитинства 

Колектив дитячого садка створює оптимальні умови для повноцінного розвитку дівчаток і хлопчиків, робить все, щоб наповнити їх життя радістю, а серце добротою.


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /usr/home/hosting/bilochka.km.ua/htdocs/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 72

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /usr/home/hosting/bilochka.km.ua/htdocs/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 72

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/hosting/bilochka.km.ua/htdocs/components/com_k2/models/item.php on line 881
П'ятниця, 10 грудня 2021 12:50

Всеукраїнської кампанія «16 днів проти насильства»

В Хмельницькому закладі дошкільної освіти з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Діти долучились до різноманітних активностей: дидактичні ігри «Мішечок добрих справ. Мішечок поганих вчинків», арт-тренінг «Кольори добра і зла», етична бесіда «Притча з яблуком», читання творів В. Сухомлинського, ігри та вправи з дітьми з правового виховання та направлені на взаємопорозуміння, перегляд мультфільмів, які допоможуть запобігти булінгу серед дітей, тематичні бесіди «Уроки чемності», виставка дитячих малюнків «Долоньки добра», тренінг з дітьми старшого дошкільного віку: «Мій улюблений світ без образ та злості».

Також осторонь не залишились і педагоги. Долучились до  Флешмобу #діємопротинасильства «Не мовчи», переглянули тренінги, відеокурси,  виставку Національної поліції України «Річ у тім 2.0». Взяли участь у онлайн-анкетуванні «Визначення рівня поінформовансті педагогів з питань попередження насильства над дітьми».

Для розширення знань батьків про небезпеку у мережі інтернет у батьківські чати була здійснена розсилка пам'яток «Діти. Інтернет. Мобільний зв’язок», «Без ляпасу: як з любов’ю та повагою визначати дитині кордони», «Домашнє насильство це злочин».

Під час проведення заходів  використовувати матеріали, які рекомендовані  листом  Міністерства освіти і науки України від 17.10.2021 № 6/1379-20 та від 10.03.2021 № 1/9-128.

View the embedded image gallery online at:
http://bilochka.km.ua/news/item/284-razom#sigProIdc5651fb6d7

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/hosting/bilochka.km.ua/htdocs/templates/bt_families/html/com_k2/templates/default/item.php on line 234